ADRES EN TELEFOONNUMMER
Door: Rolinka
Blijf op de hoogte en volg Rolinka
18 September 2006 | Suriname, Paramaribo
Weet je wat het misselijke is van TELESUR (provider Suriname) dat het de enige hier is....
Het nadeel hiervan is dat ze een soort monopoly spelen (eenrecht) Bellen en Internetten is hier duur, Bellen kan alleen met behulp van prepaidkaarten en je kunt NIET SMS-en
dat laatste is zo frustrerend omdat het gewoon de makkelijkte manier is om contact te houden met Nederland.
Nu kan het dus alleen maar via e-mail, skype of mijn huisadres wat ik tot nu toe vergeten ben door te geven(BLOND)
dus bij deze
ROLINKA DE JONG
KASHMIRSTRAAT 82
MUNDERBUITEN BENNIES PARK
PARAMARIBO SURINAME
Mijn telefoonnummer is 00597 87 98 429
Ik vind het namelijk leuk om te weten wat er allemaal in Nederland gebeurd, en post is natuurlijk ook leuk ;)
later op de dag ga ik nog mijn belevenissen van het weekend beschrijven
later op de dag ga ik nog mijn belevenissen van het weekend beschrijven
Bosies Rolinka
18 September 2006 - 14:35
Rolinka:
BTW Het is hier 5 uren eerder (zomertijd) en in de wintertijd 4 uren eerder.
Dus niet voor 12 uur nederlandse tijd bellen
THANX -
25 September 2006 - 19:34
Trienke:
Vergeten is menselijk, wij zijn vanavond ook al een vergadering van de zwemclub vergeten, maar gelukkig ging Marten zwemmen , deed eenpoging althans, totdat iemand hem aansprak en hij toch naar de vergadering kom , het ging over Rixt en meerdere die nu voor de Speedo's uitkomen en ja nog maar een keertje extra zwemmen in de week , 3 keer nu voor Rixt maar ze wil het zelf graag. De omgekeerde volgorde (eerst laatste bericht gelezen) maar alsnog gr Trienke