gesprek hotel
Door: Rolinka
Blijf op de hoogte en volg Rolinka
30 Augustus 2006 | Suriname, Paramaribo
Hallo allemaal Fawaka
Vandaag had ik mijn gesprek bij het hotel. Dit verliep allemaal goed.
Heb gesproken met mijn begeleiders Umberto en Audrey, en zij hebben mij verteld wat ik ongeveer ga doen. Vrijdag is mijn introductiedag, dan gaan ze mij rondleiden en vertellen hoe de processen in het hotel qua F en B verlopen. Ook de kleermaker zal da komen om mijn maten op te nemen… ik krijg een heus Torarica pakje.
Het leuke is ik heb een kantoor haha deze deel ik wel met iemand anders. De eerste periode werk ik van maandag tot vrijdag vanaf 08:00 tot 16:30 erg relaxte tijden. Na deze periode moet ik ook wel eens in het weekend of in de avonduren werken. Mocht ik dan na 22 uur klaar zijn kan ik met het personeelsbusje thuis gebracht worden, deze is gratis en alleen voor vrouwelijk personeel, en anders kan ik met de taxi dit kost 8 SRD is ongeveer 2 euro en is dan niet met bakra tarief (blanke prijs is hoger)
Ook is verteld over mijn loon dit krijg ik elke maand cash in mijn handen.
Daarna heb ik nog een gesprek gehad met dhr Lemmers, hij heeft mij ook een aantal dingen verteld, en de stageovereenkomst getekend.
Na dit gesprek moest ik een medische keuring ondergaan bij een dokter, dit is voor elke werknemer verplicht. Er werden verschillende medische vragen op me afgevuurd. Bloeddruk werd opgemeten,werd over mijn lichaam heengedrukt, kreeg een stethoscoop tegen mijn lijf aan om mijn adem/luchtwegen te beluisteren.
Daarna moest ik naar het medilab waar ik wat lichaamsvloeistoffen af moest staan, en ik kreeg een prikje want mijn bloed moest gecontroleerd worden. Alweer een prik wanneer kom ik er vanaf. Hiervan krijg ik donderdag een uitslag bij de dokter, dokters zijn heel anders als in Nederland dat is zeker, en nu maar hopen dat de uitslag goed is. Als ik de uitslag weet vertel ik meer
Namaste
Vandaag had ik mijn gesprek bij het hotel. Dit verliep allemaal goed.
Ook is verteld over mijn loon dit krijg ik elke maand cash in mijn handen.
Namaste
30 Augustus 2006 - 19:37
Trienke:
Wat beschrijf je alles uirgebreid en duidelijk,fijn om te lezen, en alweer een prik, dat went nooit, gr Trienke -
31 Augustus 2006 - 10:04
Rakesh:
Tot zover loopt alles goed en lekker zie ik.Jammer van die prikken,maar daar kom je nog niet van af.Als het niet de doktors zijn die je prikken dan zijn het de muskieten wel die dat doen.Je wordt leeg geprikt.Dus vorlopig goed insmeren tegen de muskieten.Afwachten dan maar over je uitslag van het medilab.Kusjes van Rakesh en ik mis je. -
31 Augustus 2006 - 15:19
Erica:
wil je niet weer zo laat bellen!:) 5 uur verschil was het nu nog toch? Dus als het dan bij jou 9 uur is, is het hier 24.00, en vanaf nu lig ik dan te slapen ja!:) maar toch lief dat je belde!
En wel kut dat je nu weer allemaal prikken moet, maar geloof dat wij dat ook moeten als we langskomen...ieeeeeeuhw!
Vandaag verkooptraining gehad, was erg interessant, ga het straks in praktijk brengen bij mn afroeiploegje!
Have Fun!!
kusje, Erica -
02 September 2006 - 07:57
Karin:
Hey Rolinka,
Nu gaat het echt beginnen, de stage! Heel veel succes, ik weet zeker dat het een leuke tijd wordt bij Torarica. En... Audrey ken ik!! Wil je hem de groetjes van me doen? Zeg hem maar dat hij met ons is meegeweest naar Blaka Watra, in 2004, samen met Ricky, Ryan en Sonny, dan weet ie het denk ik wel.
Groetjes Karin. -
02 September 2006 - 20:16
Voor Karin Van Rolinka:
Karin bedoel je niet umberto, want audrey is een vrouw, laat het me weten, groetjes Rolinka -
04 September 2006 - 04:14
Trudy:
Hey Rolinka,
Bedankt voor je mailtje en kan je mailtjes gewoon ontvangen hoor. leuk om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt. Hier in china gaat ook alles goed. Ga zo lekker naar het strand onder werktijd dus is helemaal prima. Heel veel plezier nog daar en veel succes met je werk.
Zaijian Trudy -
04 September 2006 - 21:12
Erica:
en hoe was jouw eerste werkdag? Die van mij was wel prima, ga me vast wel vermaken! Heb woensdag een workshop waarbij ik in pak moet, dus heb eerst irene's pak maar even geleend om heeeel snel mn eigen te kopen!:) Je magnetron werkt trouwens prima en ik zal er goed voor zorgen! Veel succes morgen!
kusje, Erica -
26 September 2006 - 10:24
Anneke:
he roli, dit is een handig systeem. sorry voor mijn late reactie maar ben weer eens van mn hotmail afgegooid. zit er veel te weinig achter. zo dus alweer extra controle's. nou is alleen maar goed toch? ze prikken je daar nog eens lek!veel succes x annie