aankomst in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu aankomst in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu

aankomst in Suriname

Door: Rolinka

Blijf op de hoogte en volg Rolinka

27 Augustus 2006 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal/ FAWAKA

hier een bericht uit paramaribo, ja ik ben dus veilig aangekomen.
ik was 9 uur op het vliegveld en ben 13 uur vertrokken en heb een goede vlucht gehad van 9 uur lang, erg goed verzorgd allemaal.
vlak voor het landen even slecht weer gehad, maar bij aankomst was het mooi weer 28 graden. toen nog uit het vliegtuig en door de douane, met de opmerking dat ik met 30 dagen naar de vreemdelingendienst moest, want ik moest maar niet uit het land gezet worden :)

daarna opgehaald door mijn liefs ouders, en naar huis gereden eerste indruk is heel erg mooi groot en groen.
heb een mooie kamer en internet komt snel thuis. heb al heerlijke surinaams gegeten. heerlijke mango, kokos en bananen. rijst bonen en nog veel meer. maar ik ga eerst stoppen en dan ga ik nu even wat rondkijken zodat ik jullie straks meer kan vertellen

dikke kus

Rolinka

• 27 Augustus 2006 - 19:57

Rakesh:

he schat

je zal nog veel meer zien en het zal je steeds nieuwe dingen ontdekken hoe mooi suriname is.geniet ervan.ik kom zo snel mogelijk naar je toe.liefs van je poedi.xxxxx

• 27 Augustus 2006 - 22:38

Ingvild:

He top daar dus ook zo te horen vol op versfruit en relaxte mensen check of mijn site het, ingy.waarben etc. xx