deel 2 Tsja... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu deel 2 Tsja... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu

deel 2 Tsja...

Door: Rolinka

Blijf op de hoogte en volg Rolinka

26 Januari 2007 | Suriname, Paramaribo

Soms heb je van die momenten dat je hier compleet gek wordt.. Nou mensen op dit moment is het zover bij mij (na 5 maanden, precies vandaag damn tijd gaat snel)
Gewoon van die dingen die zware frustraties opleveren.
Opgesomd ziet het er zo uit

1. Telesur de telefoon maatschappij.
Soms krijg je een totaal ander persoon aan de lijn dan wie je wilde bellen of een sms van een wildvreemde. Of gewoon helemaal geen verbinding, of de verbinding valt gewoon weg. Doodnormaal hier maar zeer frustrerend!

2. Bellen naar bedrijven en andere personen.
Mensen doen heel erg moeilijk als ze een nederlander aan de telefoon krijgen. Ze verstaan je niet, of doen dat zij je niet verstaan, zijn kortaf of ze hangen gewoon direct op. Doodnormaal hier maar zeer frustrerend!

3. Nog maar 1 maand legaal zijn en nog steeds geen informatie nog over mijn verblijfsvergunning!
Moet oppassen straks moet ik het land uit.
WAAROM MOET ALLES HIER SAFRI GAAN grrr. Doodnormaal hier maar zeer frustrerend!
Aan de andere kant weekje Curacao zou ook erg fijn zijn :)

4. Opdrachten maken voor je stage.
Opdrachten die je klaar hebt om te implementeren voor Business Improvement Plan. Krijg je te horen tijdens een meeting dat er een totaal ander concept+kaart binnen 4 weken komt. (beetje slechte communicatie hier dat anderen het eerder dan mij weten, heel erg fijn)Oftewel meer dan 2 maanden werk voor jan L.. (vul maar verder in)gedaan.Doodnormaal hier maar zeer frustrerend!

5. Mensen die denken dat ze overal verstand van hebben.
Maar dit helemaal niet hebben, deze mensen denken dat ze dingen over opleidingen en met name de horeca beter weten, dan dat ik het weet. Mensen die het hier zooo zwaar hebben, oftewel die niets gewend zijn
Doodnormaal hier maar zeer frustrerend!

JE ZOU ER TOCH GEK VAN WORDEN
P.s Zie ook deel 1

• 26 Januari 2007 - 21:57

Trienke:

Nou wat een hoop frustraties en bergen ellende , leg dit de komende week nu maar even naast je neer want je hebt visite en VAKANTIE dus time to relax en hopelijk zie je daarna alles wat daar "normaal" is een stuk positiever of kun je het iig een plaats geven zodat je er mee verder kunt.
    Ik kan me trouwens wel voorstellen dat je gigantisch baalt van veel werk voor Jan met ...
    Ik wens jou en je fam een doodnormale vakanties zonder al te veel "buitenland"frustraties. Wij wachten af..
    Heerenveen heeft trouwens net met 5-1 gewonnen ,Erica was erbij tezamen met Irene en Marten was ook weer van te partij maar gaat zometeen onder de veren want ja hij moet morgen taxieën.
    Gr Trienke