vertraging
Door: Rolinka
Blijf op de hoogte en volg Rolinka
14 Maart 2008 | Suriname, Paramaribo
Zo het heeft wel heel erg lang geduurd voordat ik weer wat gepost heb, Ze zeggen toch niet voor niets als je niets hoort gaat het goed.
Maar verwacht natuurlijk nu wel extra veel reacties van jullie kant
Nou laat me dan vertellen dat mijn paps en mams hier weer zijn geweest, nadat ze eerst een week genoten hebben op Curacao
Victor dank je wel voor al je goede zorgen!!!
Kwamen ze welteverstaan op donderdag 21 februari aan op zanderij om 11:45, je kunt je voorstellen dat je niet echt happy word van zo'n aankomst tijd, maar we hadden toch niets beters te doen :)
nadat pa en ma al redelijk snel buiten waren hebben we paps maar verwelkomt met een palmpje (nu mocht het tenslotte toch weer) en zijn we richting Paramaribo gegaan, hebben nog even geklept, tassen uitgepakt, en verwelkomt door de cadeaus van de familie THANKS FOR THAT
en zijn ze naar bed gegaan om de volgende ochtend de verjaardag van Rakesh te vieren.
zondag 23 zijn we vroeg opgestaan om mannen met hun vogels te kijken, en er was nog een wedstrijd ook, daarna wouden we naar colakreek gaan, maar het weer zat ons behoorlijk tegen, de hele dag heeft het geregend. Dus dat moet dan maar bewaard worden voor een volgende keer. We zijn in de middaguren wel naar nieuw amsterdam gegaan, en zijn daar de boot van Yuran tegengekomen (zou ie dan gevlucht zijn naar suri?????)
De dagen erna zijn ze wat in de stad wezen wandelen en hebben ze bij het zwembad van Torarica de ligbedden onveilig gemaakt.
Op woensdag zijn we op dolfijnenjacht geweest bij braamspunt , dit was weer erg vroeg opstaan, zijn eerst met de bus naar leonsberg gegaan en vanaf daar met een korjaal (Yuran lag naast ons in de suriname sloot hihi) naar nieuw amsterdam gegaan,vanaf daar naar braamspunt, was gelukkig die dag erg mooi weer.
Eenmaal op braamspunt aangekomen hebben we een strandwandeling gemaakt, en bij de locale vissers gekeken wat ze zoal daar doen.
Heb zelfs nog met mijn voeten in de atlantische oceaan geweest, mochten er niet zwemmen want er waren pijlstaartroggen :(
Toen we eenmaal uitgekeken waren daar gingen we met de boot terug, en toen kwamen we na een tijdje de dolfijnen al tegen, er waren best veel, van daar uit gingen we lunchen op een plantage lunch was ok plantage minder, was echt niets te beleven alleen maar mensen op broms.
Toen was het ineens al zaterdag, en moesten pa en ma weer weg ze waren al klaar voor vertrek toen ik me bedacht op klm maar even te bellen voor vertrektijd, maar goed dat ik dat gedaan had want ze hadden een behoorlijke vertraging.
Toen paps en mams hadden ingecheckt zijn ze redelijk snel naar binnen gegaan, en hebben ze daar nog even geshopt (alles is bijna goedkoper hier :) ) We hebben toen vanaf de zijkant gekeken hoe het vliegtuig voor hun is opgestegen, en hebben zelfs de aankomst van hun vlucht gezien.
Nu gaat het gewone werkleven weer door, April gaat een drukke conferentie maand worden dus ben er helemaal ready voor!
groetjes
Maar verwacht natuurlijk nu wel extra veel reacties van jullie kant
Victor dank je wel voor al je goede zorgen!!!
groetjes
15 Maart 2008 - 01:58
Marije:
He Girl!
Goed om na zo'n lange tijd weer even een update van je te lezen! :) Super leuk dat Paps&Mams zijn langsgeweest & de activiteiten klinken ook top! Verstandig dat je de zee inderdaad niet bent ingegaan, je wilt tenslotte denk ik niet zo als Steve Irwin eindigen neem ik aan! ;)
Voor mij vliegt de tijd in Colorado nu echt, vandaag nog maar een maandje te gaan met werk & dan nog 3,5e week reizen! Kijk er nog niet zo naar uit om naar huis te gaan maar dat is niet anders..
Succes met het harde werke deze maand!! Keep us up to date! 8)
Liefs.. -
15 Maart 2008 - 14:56
Anne:
leuk om weer je bericht te lezen wij vonden het jammer dat we weer naar het koude kikkerland moesten er was een verschil van 32 graden in ons nadeel we hebben een leuke tijd gehad daar nogmaals bedankt voor de goede zorgen
pa -
17 Maart 2008 - 01:07
Victor:
Heee Ro,
Ben blij te horen dat ze het hier naar hun zin hebben gehad. Ik heb ze niet veel gezien helaas, was een beetje druk.
Helemaal leuk dat Marcel hier heen komt. Het zit in mijn planning om in juli naar Suri te komen, het zal niet veel langer worden dan een week dus het wordt een strak schema. Ik zeg: gewoon combineren en bij Broki keihard zuipen en vervolgens aan de bar gillen: NOOIT MEER NAAR HUIS!
Ik zit mij er nu al op te verheugen om jullie allemaal weer te zien.
Volgende week zie ik Marcel en fam. en ook komt mijn padre Ed. Dus je begrijpt dat het een paar zware dagen worden.
Doe de groeten aan de broer van Ed (je schoonvader) en de rest van de familie. Zeg maar tegen Rakesh dat ik er op reken dat we weer aan de linke drankjes gaan maar dan moet hij wel meedrinken.
Geniet nog regelmatig van je cd's.
xxx
V
17 Maart 2008 - 01:10
Victor:
Ho ho, sorry, je krijgt ook nog de hartelijke groeten van mijn moeder en Jaimy. Joan vond het heel lief wat cliff op de site had gezet.
x -
17 Maart 2008 - 12:21
Guus:
Hee Ro, ik was inderdaad al bang dat je site stil zou liggen, maar je hebt het dus gewoon te druk gehad met je ouders en met werken. Hoort het trouwens niet droge periode te zijn daar in Suri? hier wil het in ieder geval niet echt veel regenen. De komende weken hebben we hier veel vkantie dagen (ja zelfs als je voor een hotel werkt) dus het is tijd om het eiland maar eens goed te bekijken.
Heb jij trouwens nog iets van een stageloper op de TD gehoord ik hoor er namelijk helemaal niks meer van. Maar als hij er nu niet is zal het ook vast niet doorgegaan zijn.
Veel plezier en neem in die drukke april maand vooral wat tijd voor jezelf.
Guus -
18 Maart 2008 - 18:29
Esther:
he rolinka wat leuk dat je ouders er waren en nog gefeliciteerd met je vriend. wel leuke dingen gedaan lees ik.
t goede hier aan is dat jij nu weer aan de beurt bent om naar dit kikkerlandje te komen hihi.
hier alles ok. Sonja is 14 maart bevallen van een zoon. Sander Gert. leuk he? geheel tegen de verwachtingen in want iedereen dacht een meisje....
vooral koning riep dat al vanaf t begin.
mou meis ben je weer op de hoogte .
dikke kus van je ex collega met die bolle buik... nog wel
04 April 2008 - 11:40
De Meijers:
Hey Rolinka,
Wat heb je weer leuke foto's geplaatst met veel gevoel voor humor voor de boot van joran , hij schijnt trouwens opgenomen te zijn in een psychiatrische kliniek...
Anne en Dineke hebben ook leuke foto's en dito verhalen .
Ik hoorde van Frank dat hij jouw computer weer gemaakt heeft en de foto's ook heeft teruggevonden.
Hier gaat alles zijn gangetje. Marten is ziek , heeft voorhoofdsholte ontsteking, heeft nu antibiotica, Rixt is druk aan het oefenen voor schoolvoetbal in april en in mei is er weer schoolkorfbal , doet ze ook aan mee, Celine misschien ook.Nog 1 a 2 turnwedstrijden.
En ik werk zo nu dan wat extra voor zieke collega's en heb het druk met werkgroepen tbv efficientie en werkzaamheden voor de zwemclub , maar eind van deze maand lekker 11 dagen naar Zuid Frankrijk, hopenlijk is het daar iets warmer dan hier, zelfs komend weekend verwachten ze hier weer winterse neerslag.
Rolinka, we bellen binnenkort.
Gr de meijers -
27 April 2008 - 19:21
Eveline:
Hoi Rolinka,
Je kent me niet en ik ken jou ook niet persoonlijk maar ik kwam toevallig op je weblog terecht toen ik uit pure nieuwsgierigheid het adres in google intypte waar ik in 2005 5 maanden heb gewoond in Suriname. Ik woonde toen op de Kasmirstraat 82, in de benedenwoning. Samen met een klasgenootje Marijke was ik voor ons afstudeerproject in Suriname.
De familie Jaghroe (als ik het goed schrijf) woonde erboven, samen met Ritesh (en door de weeks ook een vriend van hem, Rewien (ofzo).
Ik vond het echt super leuk om weer eens wat foto's te zien van het huis en natuurlijk meneer en mevrouw Jaghroe en Ritesh. Ook erg vermakelijk om te zien dat de gekke ouwe Papagaai Chico nog leeft ;) Die kooi waar hij in zit was een kado van Marijke en mij bij ons afscheid! Leuk om te zien dat het nog altijd in gebruik is.
Ik kon uit al je verhalen niet precies opmaken hoe je de Bisoen, Shanta en Ritesh kent, is je vriend Rakesh familie van hen?
Ik weet niet of je nog steeds in Suriname bent, maar ik zou het erg leuk vinden als je de groeten wilde doen aan Shanta, Bisoen en Ritesh. Ik hoop dat ze mij (Eveline) en Marijke nog kennen!
En heeft de buurman (als je voor het hek staat aan de linkerkant) nog steeds zijn winkel? Met hem zijn we ook veel opgetrokken toen we in Suriname waren, een hele aardige vent. Misschien kun je hem ook de groeten doen van Marijke en Eveline die in 2005 bij de familie van zijn vriendin in Nickerie mochten logeren tijdens Pagwa!
Alvast bedankt voor alle moeite!
Groetjes Eveline