Foto's Tang Luku - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu Foto's Tang Luku - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Rolinka Jong - WaarBenJij.nu

Foto's Tang Luku

Door: Rolinka

Blijf op de hoogte en volg Rolinka

12 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo

Deze foto's zijn gemaakt tijdens onze trip naar Tang Luku.
Kijk maar zelf en geniet ook een beetje van het mooie Suriname!

p.s kijk ook naar de andere pagina's (dagen), foto's zijn een beetje gegroupeerd per belevenis :)

• 12 Februari 2007 - 14:02

Soato Soep:

Ik bedoelde dus dat je ouders een keer soato soep moesten eten, dat je daarin gelijk had.

• 12 Februari 2007 - 15:47

Guus:

Heey Rolinka, ziet er inderdaad erg mooi uit dat Suriname, jammer dat het zo ver weg is anders zou ik er ook ooit langs kunnen komen. waar ligt dat Tang Luku eigenlijk ergens, ik heb er nog nooit van gehoord.

• 12 Februari 2007 - 15:55

Victor:

Ziet er allemaal goed uit Rolinka. Ik denk dat we zo maar moeten gaan lunchen. Wel ongezellig zo de eerste keer zonder onze vriend Guus. Maar leuke foto's joh, ik hoop ook nog van die mooie dingen te zien als ik hier ben....

• 12 Februari 2007 - 16:43

Marije:

Heey Rolinka,
    Wat een super mooie & gave foto's, leuk om er zo ook beetje een beeld bij te krijgen hoe het daar uitziet. Super dat je zo veel hebt kunnen zien in 2 weken, nu weer hard aan de bak zeker! ;)
    Geniet ervan!

• 12 Februari 2007 - 18:14

Trienke:

Prachtige foto's zeg, de natuur ziet er echt super uit en jullie allemaal relaxed.
    Mooi dat jullie dit hebben gedaan maar al die kikkers, bah, maar voor de rest ziet het er fantastisch uit en hopelijk ga je er nog eens vaker van genieten. Gr de Meijers

• 12 Februari 2007 - 18:47

Rixt Meier:

bedankt voor de kado's mischien heb je dit bericht al gehad maar de cp deed raar dikke knuffelkus van Rixt en de REST

• 14 Februari 2007 - 14:34

Jacqueline:

wow ! wow! wat een geweldig mooie omgeving zeg!! lijkt wel een paradijs...zo met dat uitzicht. fantastisch en ook fijn dat je familie er was ! hey ik spreek je wel weer besos, jackie

• 16 Februari 2007 - 16:18

Sophia:

hoi rolinka,
    bedankt voor je aanbod.wij zijn inderdaad nog op zoek naar 2 kamers voor de periode van 27 febr t/m 2 april. zou je misschien hierover contact met mij kunnen opnemen? mijn tel nr is 8909616, email sophiadirven@hotmail.com
    alvast bedankt!

groetjes, Sophia

• 17 Februari 2007 - 17:48

Heey Ben Rixt :

leuke foto's hoor
    ne het gaat goed met Anne Dineke en Erica doei groetjes van iedereen

• 20 Februari 2007 - 13:51

Guus:

Dag Rolinka die foto's en de update komen er aan. Moet even mijn zaakjes op orde brengen hier, en nog wat werk uit Nederland afhandelen. Daarna komt de text van de terugreis die van Nederland en tegen de tijd dat ik vertrek zal de tekst over de eerste week Engeland ook wel komen.

En dat warme weer... geniet er van zolang je kan.